25 may 2012

El bus Alícia fa parada a Terrassa


El bus de la fundació Alícia ha fet parada aquesta setmana al Parc dels Catalans de Terrassa i a Cuina i Salut no ens hem volgut pedre la visita comentada per l'itinerari que proposen al seu interior, i que posa de relleu la importància d'alimentar-se bé. Quatre nivells que ens porten de l'obtenció de la matèria primera (Producte) a l'elaboració dels plats (Ingredient), continuen per la forma de consumir-los (Aliment) i acaben amb els beneficis de cadascun d'ells per al nostre organisme (Nutrient).
Visual, didàctic, amè i atractiu aquest recorregut pretén donar a conèixer arreu del territori català la tasca d'aquesta fundació a Món Sant Benet, on es fa recerca sobre la nostra cultura alimentària en aquests quatre àmbits.
Equipat amb una cuina i una gran taula de treball, el bus Alícia ofereix també tallers i activitats per a adults i nens: tallers escolars, familiars, cuina per a persones amb restriccions alimentàries (Diabètics, celíacs, PKU i altres) i taller sobre els productes.  Aquells que no heu tingut temps de visitar-lo, ho podeu fer a Sabadell la setmana que vé. Després el bus inicia un recorregut estieuenc per la costa catalana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario